Damianjg, albo miernikiem sprawdzic, albo znalezc oznaczenia na plytce i isc po nitce do klebka
Mod podświetlenia zegarów - wersja light
Zwiń
X
-
Diody juz kupilem ale mam pytanko we wlaczniku swiatel sa diody zwykłe jakie one maja rozmiar bo najmniejsze znalazlem 3 mm i takie zakupilem. Ale po waszych zdjeciach widze ze chyba one sa mniejsze. Ja bede robil podswietlenie white&blue Jakos najbardziej mi sie podoba, Jak zrobie to zarzuce fotki
Komentarz
-
-
Damianjg, wszystko bylo juz w tym temacie o ile sie nie myle - na pierwszej stronie :!:
Ale zeby juz Cie nie dosylac :
Diody Led SMD rozmiar 3528
Diody Led 3 mm.
Wiec kupiles dobreByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DamianjgDiody juz kupilem ale mam pytanko we wlaczniku swiatel sa diody zwykłe jakie one maja rozmiar bo najmniejsze znalazlem 3 mm i takie zakupilem. Ale po waszych zdjeciach widze ze chyba one sa mniejsze. Ja bede robil podswietlenie white&blue Jakos najbardziej mi sie podoba, Jak zrobie to zarzuce fotkiTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koja86My dajemy w wyłączniku takie same jak w liczniku czyli diody SMDByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
koja86, a jak dluga konstrukcja tych nozek? Robisz je na druciku czy blaszce? rezystancja itd ma znaczenie, czy walisz dowolony material ? :PByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
kozi1987, jesli to ma byc kwestia zalania tylko lacz z drugiej strony to wystarczy przecie samej cyny dac wiecej
ja tutaj mysle, ze jarek bardziej ma na mysli konkretna wysokosc, zeby odpowiednio swiatlo padalo na plastikByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
misiek^wro,w przełącznikach od sterowania lusterkiem czy np regulacja oświetlenia wnętrza oraz zasięg reflektorów daje się smd ki kątowo ale bez dodatkowych drucików ale wyłącznik świateł jest dość specyficzny bo ma zamontowane diody zwykłe 3mm i płytka jest z drukiem jednostronnym więc dobrze jest wlutować krutkie druciki a do nich diodę smd . postaram się jutro porobić trochę zdjęć i wkleić w tym temacieTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
mam pytanie czy nie mógłby ktoś zrobić taką żaróweczke z diod (jak na foto) żeby włożyć do pokrętła od nawiewu w kolorze niebieskim?
na alegro jest coś podobnego niestety rozmiar nie ten bo najmniejsze dostępne są tylko żarówki W5W http://moto.allegro.pl/item430400811..._moc_mega.html
potrzebna samoróbka jak na zdjęciu niestety ja nie ma zdolności w tym kierunku myślałem o przycięciu oprawki W5W ale to raczej nie wypaliZałączone pliki
Komentarz
-
Komentarz